Vad hände egentligen under årets silly season?

-Vår evige trotjänare Lilja deklarerade efter sista matchen förra säsongen att han inte kommer fortsätta och jag insåg direkt att det skulle få stora konsekvenser. Efter att signat en målvakt i timmarna före transferfönstret skulle stängas, 4 april, anmäldes Notinikamraterna till division 2 trots allt. Och efter det har spelare stått på kö för att få en plats i laget.

Det har talats en del om att du anmälde laget i sista stund för att "jävlas lite" - kan du förklara de ryktena?

-Kul att du nämner det! Faktum är att det ligger en liten del sanning i de ryktena - men det är förstås ingenting jag kan bekräfta till hundra procent. Men jag kan säga så här i alla fall; Notinikamraternas styrelse visade öppet sitt missnöje med lagets senaste säsong på ett extrainkallat tränarmöte - och missnöjet var framförallt mot våra före detta anfallare (red anm: Mackan och Nicke). Jag kände då att för att genomföra en smidig förändring så skedde denna tillfälliga nedläggning av laget efter säsongen 2003. Men nu är vi alltså tillbaka - starkare än någonsin!

Berätta lite om den "nya" spelartruppen!

-I mål kommer vi att ställa upp med Atlas-Mackan, känd från bland annat Söderstadion - en komplett målvakt! Alternativen vi har på målvaktsplatsen är Manne Jansson, från Ulriksdal eller Gabbe Isoz som inte behöver någon närmare presentation. Två andra duktiga keeprar.

-Defensiven kommer att bjuda på ett oöverträffeligt backpar - Swahnen och Theo! Två mycket brytningssäkra spelare som imponerade förra säsongen! Tekniken är det enda de måste jobba på.

-Offensivt ställer vi upp med Fredrik Borg, ny för i år. Dessutom en linje bestående av Erik Åslund , Fredrik Linde och Jonas Jacobsson - tre aggressiva 18-åringar som kommer ge en tyngd framåt i Notinikamraterna i år. Lägg därtill Calle Strömmestedt (Högalids IF), Erik Lagerström (som gör come-back) och såklart Notini. Erik kan för övrigt vara ett utomordentligt alternativ till Swahnen och Theo på backplatsen.

Sen finns ytterligar alternativ har jag förstått?

-Helt riktigt. Cesse Mano Obrin är en spelare vi för diskussioner med, Robban Hindorff (från Svärmorsdrömmarna) och Nawar Tuoma likaså. Dessutom finns ytteligare ungtuppar i form av "Spännis" Westerdahl och Sebbe Dedering - även de från Hammarby. Det ser väldigt bra ut måste jag säga!

Kort om förlusterna då?

-Som jag nämnde tidigare. De spelare vi har lyft in i truppen har samtliga kvaliteér som vi saknat sedan tidigare. Marcus Ekholm och Nicklas Sevenheim höll inte måttet offensivt - styrelsens krav är minst ett mål var tionde match för en forward - därför fanns inga andra val än att förnya anfallet. När det gäller Björne så har vi fortfarande en förköpsrätt på honom, kan inte säga mer i dagsläget.

Verkar som om Notinikamraterna blir flera klasser bättre i år alltså. Kul att följa er!

-Tack! Jag kan lova att vår nya generation spelare kommer göra succé! Syns på Nacka IP!

Coach Notini är förväntansfull
ÅTER STARTSIDAN

Notinikamraterna har haft en rekordstor spelaromsättning inför årets säsong. Förklaring, coach?

-Visst har vi haft en stor omsättning på spelare, men betänk då att även andra lag, exempelvis Grabbarna Grus också haft problem sett till en längre period. Eftersom våra två gnagare i laget bildade ett nytt korpgäng, kändes förnyelsen och framförallt föryngringen naturlig. Därav de många nya spelarna.

NOTINI OM ÅRETS SILLY SEASON:

-Vi har bytt ut slöa, ofarliga forwards mot nya, kvickare och giftigare!